Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 12 Mart 2015 - 18:03 Yorum: 0

İŞKUR iş arayanlara SYDV aracılığıyla ulaşıyor

ORDU (AA) - İŞKUR Ünye Hizmet Merkezi, iş arayan ve İŞKUR’a gelmekte zorluk çeken vatandaşlara yardımcı olmaları için Ünye, Çaybaşı, Akkuş ve İkizce ilçelerinde Kaymakamlıkta görevli...

İŞKUR iş arayanlara SYDV aracılığıyla ulaşıyor

ORDU (AA) - İŞKUR Ünye Hizmet Merkezi, iş arayan ve İŞKUR’a gelmekte zorluk çeken vatandaşlara yardımcı olmaları için Ünye, Çaybaşı, Akkuş ve İkizce ilçelerinde Kaymakamlıkta görevli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) memurlarına kayıt almalarında yardımcı olması için seminer verdi.

İŞKUR Ünye Hizmet Merkezi’nde düzenlenen seminerde, iş arayan ve İŞKUR’a gelmekte zorluk çeken vatandaşlara yardımcı olunması için SYDV’de çalışan memurlara şifre verilerek, bu işlemleri nasıl yapmaları gerektiği anlatıldı. 

İŞKUR Ünye Hizmet Merkezi Müdürü Recep Özcan, İŞKUR’a uzakta olan ve gelme imkanı olmayan vatandaşların, kendi yaşadığı SYDV'ye başvuruda bulunabileceklerini bildirdi.

Seminerde İş ve Meslek Danışmanı Eğitici Cengiz Bozkuş, memurlara kurs başvurusu, toplum yararına program başvuruları, özgeçmiş hazırlama nasıl yapıldığını anlattı.

İŞKUR Ünye Hizmet Merkezi memuru Atakan Yılmaz, işsizlik, kurslar, İŞKUR kaydı, iş arama, kişilerin kaydının güncellenmesinin nasıl yapıldığı konularına ilişkin bilgi verdi.

ETİKETLER: İŞKUR)
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber