Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Haziran 2018 - 13:58 Yorum: 0

İŞKUR TYP Projesi başladı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından İŞKUR Toplum yararına projesi kapsamında hazırlanan "Modern Meyvecilik Teknikleri" başlıklı...

İŞKUR TYP Projesi başladı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından İŞKUR Toplum yararına projesi kapsamında hazırlanan "Modern Meyvecilik Teknikleri" başlıklı projesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma ve İş Kurumu Malatya İl Müdürlüğü tarafından kabul edilerek uygulanmaya başladı

Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 13 Haziran 2018 tarihinde noter eşliğinde gerçekleştirilen kura çekimleri ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık ilçe müdürlüklerinde 180 gün boyunca çalışacak 30 işçi belirlendi. 30 işçi Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde İŞKUR yetkilerinin de katılımı ile sözleşme ve taahhütnameleri imzalayarak görevlerine başladılar.

İmza törenine katılan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Tahir Macit, katılımcılara hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Proje Koordinatörü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Şevket Başyiğit ise katılımcılara çalıştıkları süre boyunca yapacakları görevleri ve eğitimleri konularında bilgi verdi.

İŞKUR TYP Projesi başladı

İŞKUR TYP Projesi başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber