Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Eylül 2016 - 15:38 Yorum: 0

İskur Yönetim Kurulu Başkanı Kurtul; “Vatan uğruna can verenlere canımız feda olsun”

İSKUR, 15 Temmuz darbe girişimin vatan için canlarını feda eden şehitler için açılan dayanışma fonuna 500 bin lira yardımda bulundu.

İskur Yönetim Kurulu Başkanı Kurtul; “Vatan uğruna can verenlere canımız feda olsun”

İSKUR, 15 Temmuz darbe girişimin vatan için canlarını feda eden şehitler için açılan dayanışma fonuna 500 bin lira yardımda bulundu. İSKUR Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Kurtul, "Ey şehidim, emanetin emanetimizdir. Gözümüz gibi bakacağız" dedi.

Kahramanmaraş'ın en büyük tekstil firmaları arasında yer alan İSKUR, 15 Temmuz darbe girişimini engellemek için canlarını veren demokrasi şehitleri adına yurt genelinde başlatılan "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Dayanışma Fonu"na 500 bin lira bağışladı.

İSKUR Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Kurtul, bu vatan uğruna hayatlarını kaybeden şehitlere ne yapılsa az geleceğini belirterek, "Biz bu tür kampanyalara her zaman duyarlı olduk. Şehitlerimize her şey feda olsun. Bugün ülkemiz uçurumun kenarından döndü ise bu şehitlerimizin sayesinde" dedi.

Türkiye'yi parçalayıp bölerek dış güçlere teslim etmek isteyen vatan haini FETÖ'cü teröristlerin kalkıştığı darbe girişiminin milli iradenin ortaya koyduğu gücü aşamadığını belirten İSKUR Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Kurtul, "Başta Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayeti, Başbakanımızın, bakanlarımızın ve milletvekillerimizin kararlı tutumu, vatanına sahip olmak için tankların önüne yatarak, kurşunlara koşan milletimizin hainlere karşı durması sayesinde ülkemiz uçurumun eşiğinden dönmüştür" diye konuştu.

Darbe girişiminde 250'ye yakın evladının can verdiğini, 2 binden fazla kişinin gazi olduğunu vurgulayan Kadir Kurtul, "Bugün evimizde, işyerimizde huzur içinde oturuyorsak bunu hayatlarını veren şehitlerimize, kanlarını akıtan gazilerimize borçluyuz. Türk milleti bu vatanı bölmek isteyenlere karşı tek yürek oldu. Verdiğimiz demokrasi savaşı ile dünyayı kendimize bir kez daha hayran bıraktık. Ülkemizin bekası için canlarını veren vatan evlatlarının geride bıraktığı emanetlerine sahip çıkmak ise boynumuzun borcudur. Ey şehidim, merak etme emanetin emanetimizdir" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin 17/25 Aralık sonrasında hain FETÖ'cü teröristlerin yüzünü gördüğünü ancak 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bu vatan hainlerinin ne yapmak istediklerini tüm çıplaklığı ile gerçek manada dünyanın anladığını vurgulayan Kadir Kurtul şöyle dedi: Vatanı uğruna hayatlarını veren şehitlerimizin geride bıraktıklarının mağdur olmaması için ülke genelinde kampanya başlatıldı. İSKUR olarak dayanışma fonuna 500 bin lira katkıda bulunduk. Türkiye Cumhuriyeti'nin hassasiyetlerine her zaman duyarlı olan İSKUR, böyle durumlarda en önde yürümek zorunda olduğunun bilinci ile hareket etmiştir" diye konuştu.

ISKUR Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Kurtul, "Şehitlerimiz ruhlarını şad etmek o yetimlerin gözyaşını dindirmek, şehit analarının ve şehit eşlerinin yanında olmak bizim boynumuzun borcudur. Eğer onlar tankların önüne atılmasaydı, kurşunların üzerine gül bahçesine girer gibi girmeseydi bugün belki de biz değil bizim çocuklarımızın geleceği de bitmişti" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber