Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ekim 2016 - 18:28 Yorum: 0

İŞKUR’dan kurs duyurusu

Adıyaman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, çağrı merkezi için açılacak olan kursa 50 kursiyerin alınacağını duyurdu.

İŞKUR’dan kurs duyurusu

Adıyaman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, çağrı merkezi için açılacak olan kursa 50 kursiyerin alınacağını duyurdu.

İŞKUR ile Assistt Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri A.Ş. işbirliği ile açılacak olan "Müşteri Hizmetleri Görevlisi/Asistanı" iş gücü yetiştirme kursuyla ilgili İŞKUR Müdürü Ramazan Tatar, açıklamada bulundu.

Ramazan Tatar yaptığı açıklamada, "Müşteri hizmetleri görevlisi/asistanı kursunda 68 gün boyunca 50 bay ve bayana kurs verilecek. En az lise ve dengi okullardan mezun olan kişiler başvuru yapabilecekler. Kuruma kayıtlı işsiz olmak, 18-35 yaş arası olmak, kurumca düzenlenen kurslara aynı meslekte daha önce katılmamış olmak, öğrenci olmamak, son altı ay içerisinde kurumumuzun açtığı herhangi bir kurs veya programa katılmamış olmak, eğitimin başladığı tarihten itibaren bir yıl öncesine kadar yüklenici firmanın çalışanı olmamak gerekiyor. Başvurular 18/10/2016 - 24/10/2016 tarihleri arasında yapılması gerekmektedir.

Kursa başvurmak isteyenler, kurumumuzun internet sayfasından (www.iskur.gov.tr) 24.10.2016 günü gece 23:59'a kadar başvurabilecekleri gibi başvuru tarihleri arasında mesai saatlerinde İl Müdürlüğümüze bizzat gelerek de başvurabileceklerdir. Kursiyer seçimi, yüklenici firma tarafından mülakat yöntemi ile belirlenecektir. Mülakat tarih ve saati başvuru bitiminden sonra firma tarafından SMS ile bildirileceğinden, kursa başvuran bütün kursiyer adaylarının kayıt esnasında telefon bilgilerini mutlaka güncellemeleri gerekmektedir. Yapılacak mülakatta başarılı olanlar içerisinden asil ve asil listenin en az dörtte biri oranında yedek liste belirlenecektir. Kurs 01.11.2016 tarihinde başlayıp 18.01.2017 tarihinde sona erecektir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber