Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 05 Mart 2015 - 13:18 Yorum: 0

İŞKUR'dan mesleki danışmanlık semineri

YOZGAT (AA) - Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Yozgat İl Müdürlüğü tarafından, Akdağmadeni ilçesinde öğrencilere yönelik mesleki danışmanlık semineri düzenlendi.Akdağmadeni Anadolu...

İŞKUR'dan mesleki danışmanlık semineri

YOZGAT (AA) - Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Yozgat İl Müdürlüğü tarafından, Akdağmadeni ilçesinde öğrencilere yönelik mesleki danışmanlık semineri düzenlendi.

Akdağmadeni Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen seminerde, İŞKUR Yozgat Şube Müdürü Ahmet Çiftçi, İŞKUR iş ve meslek danışmanı Pınar Muslu Akcan öğrencilere meslek seçimi hakkında bilgi verdi.

Çiftçi, seminer sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, İŞKUR İl Müdürlüğü olarak Yozgat genelindeki ortaokul ve lise öğrencilerine meslek seçiminde öneriler ve iş arama konusunda bilgilendirici seminerler düzenlediklerini söyledi.

Akdağmadeni merkez ve köy okullarında iki oturum şeklinde seminer düzenlediklerini belirten Çiftçi, iş ve meslek danışmanları tarafından öğrencilere meslek seçiminde dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgilerin verildiğini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber