Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 27 Mart 2015 - 15:53 Yorum: 0

İslahiye'de Kütüphanem evim projesi sonuçlandı

GAZİANTEP (AA) - İslahiye Cumhuriyet İlkokulu ve İlçe Halk Kütüphanesi tarafından 2013 yılında başlatılan “kütüphanem evim “ projesi sonuçlandı. İslahiye Halk Kütüphanesinde yapılan...

İslahiye'de Kütüphanem evim projesi sonuçlandı

GAZİANTEP (AA) - İslahiye Cumhuriyet İlkokulu ve İlçe Halk Kütüphanesi tarafından 2013 yılında başlatılan “kütüphanem evim “ projesi sonuçlandı. 

İslahiye Halk Kütüphanesinde yapılan törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Demirtaş, Şube Müdürleri, Mustafa Özdemir ve Yüksel Beroje, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mehmet Beyhan Akbaş, İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Ökkeş Gökçe, öğretmenler ve veliler katıldı.

Proje kapsamında, 300 öğrenci velisi ile 700 öğrenciyi kütüphaneye üye olarak kazandırdıklarını ve projeyi başarıyla yürüttüklerini belirten İslahiye Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Akbaş emeği geçenlere teşekkür etti.

Proje kapsamında düzenlenen törende yetişkinler kategorisinde dereceye giren ve birinci seçilen Mehmet Deveci’ye ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Demirtaş verdi. Demirtaş, kitap okumanın toplumun gelişmesinde önemine değindi, Deveciyi tebrik etti.

İkinci olan Yasemin Çetin’in ödülünü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yüksel Boreje, üçüncü olan Polis Memuresi Hatice Şan’ın ödülü İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Ökkeş Gökçe verdi.

İlçe Halk Kütüphanesi’nde 20 bin 525 kitap bulunurken kayıtlı üye sayısı ise 4 bin 40 ‘a ulaştığı belirtildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber