Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Haziran 2016 - 12:58 Yorum: 0

İslahiye’deki Hizmetlerde Büyükşehir İmzası

İslahiye'de kent meydanı, itfaiye binası, GASKİ binası, park çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, yol ve kanalizasyon çalışmalarını...

İslahiye’deki Hizmetlerde Büyükşehir İmzası

İslahiye'de kent meydanı, itfaiye binası, GASKİ binası, park çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, yol ve kanalizasyon çalışmalarını ise sürdürüyor.

İlçe merkezinin yanı sıra ilçeye bağlı köylerde de yol ve kanalizasyon çalışmalarını devam ettiren Büyükşehir ekipleri, sosyal tesisleri de tamamladı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde yaptığı hizmetler halk tarafından takdir ile karşılanıyor. İlçenin altyapısından üst yapısına, içme suyundan itfaiye binasına tüm eksikliklerinin yapan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan da olumlu tepkiler alıyor.

60 KM SATHİ KAPLAMA YAPILDI

Yol ve asfalt çalışmaları kapsamında İslahiye ve köylerinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, 18 köy ve mahallede 60 kilo metre sathi kaplama çalışması yaptı. 49 köy ve mahallede 23 bin 760 ton asfalt yama çalışması gerçekleştiren ekipler, 2 bin 538 ton da sıcak asfalt serimi yaptı. 71 bin 188 metre kare alana ise kilittaşı döşemesi yapan ekipler, 20 köyde ise arazi yolu açma çalışması yaptı. Sıdıka Tayyar Cami çevre düzenlemesi, İbrahim Baba Türbesi çevre düzenlemesi, çadır kent içi çevre düzenlemesi de yapan ekipler, buralarda yol tesviyesi, kilittaşı döşemesi, duvar örmesi, çim ve ağaç dikimi, yol çalışması, çocuk oyun grupları, spor alanları, altyapı çalışması gibi birçok hizmetleri gerçekleştirdi.

GASKİ 102 KM İÇME SUYU KANALI YAPTI

İlçe ve köylerinde alt yapı çalışmalarını yenileyen GASKİ, 51 köyde 102 kilo metre içme suyu, 47 kilo metre kanalizasyon yaptı. İlçede sondaj çalışmalarını da yapan GASKİ, bu çalışmalar neticesinde 34 adet sondaj kuyusu açarken, 22 adet kuyuda su buldu. İlçeye bağlı 20 mahallede içme suyu projesi, 21 mahallede kanalizasyon projesi, 5 mahallede dere ıslahı projesi yapan GASKİ, 4 mahallede yağmursuyu projesi, 2 mahallede paket atıksu arıtma tesisi projesi olmak üzere toplam 52 proje çalışmasını tamamladı.

GASKİ, ilçe merkezine yapılacak olan ve Altınüzüm - Boğaziçi - Yeşilyurt-Barınma kampına ait atık su arıtma tesisi projesinin ise ihalesinin bitmesini bekliyor. Ayrıca 8 adet içme suyu, 3 adet kanalizasyon ve 2 adet atık su arıtma projesi olmak üzere 13 adet proje çalışmasının tamamlamak üzere olduğu belirtildi.

İslahiye’deki Hizmetlerde Büyükşehir İmzası

İslahiye’deki Hizmetlerde Büyükşehir İmzası

İslahiye’deki Hizmetlerde Büyükşehir İmzası

İslahiye’deki Hizmetlerde Büyükşehir İmzası

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber