Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 01 Nisan 2015 - 13:18 Yorum: 0

İslahiyespor Taraftarları Derneğinden eğitime destek

GAZİANTEP (AA) - İslahiyespor taraftarlarının kurduğu Çılgın Beyler Taraftar Derneği tarafından ilkokul öğrencilerine kitap ve oyuncak dağıtımı yapıldı.Süper Amatör Ligde Mücadele...

İslahiyespor Taraftarları Derneğinden eğitime destek

GAZİANTEP (AA) - İslahiyespor taraftarlarının kurduğu Çılgın Beyler Taraftar Derneği tarafından ilkokul öğrencilerine kitap ve oyuncak dağıtımı yapıldı.

Süper Amatör Ligde Mücadele eden İslahiyespor Çılgın Beyler Taraftar Derneği yüzlerce hikaye kitabı ve değişik oyuncakları Beyler Mahallesinde bulunan 13 Kasım İlkokul öğrencilerine ulaştırdılar.

AK Parti Gaziantep İl Geçlik Kollarının da destek verdiği kampanyada toplanan hikaye kitapları ve oyuncaklar Okul Müdürü Keyfo Köse, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Semih Avcı ve Çılgın Beyler Taraftar Derneği Başkanı Mehmet Kaplan ile yönetim kurulu üyeleri tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Derneği Başkanı Kaplan, amaçlarının sportif aktivitelerle gençleri, çocukları uyuşturucu ve sigaraya karşı korumak olduğunu belirtti. Kaplan, alt gelir grubu ailelerin çocuklarının desteklenmesi amacıyla başlattıkları kampanyalara destek verenlere teşekkür etti. 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Avcı yaptıkları işin güzelliğini öğrencilerin yüzündeki mutluluktan anlamanın verdiği hayacanını yaşadıklarını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber