Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 08 Şubat 2019 - 16:53 Yorum: 0

İsmail Erdem, Ataşehir’de Cuma namazını Kayışdağı İmam Hüseyin Camii’nde kıldı

Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, İmam Hüseyin Camii'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

İsmail Erdem, Ataşehir’de Cuma namazını Kayışdağı İmam Hüseyin Camii’nde kıldı

Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, İmam Hüseyin Camii'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma namazı sonrası konuşma yapan Başkan İsmail Erdem, "Hayır dualarınıza talibiz. Cenabı Hak 31 Mart seçimlerini ümmetimiz, milletimiz hayırlı eylesin" dedi.

Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem Kayışdağı İmam Hüseyin Camii'sinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan İsmail Erdem, Cuma namazını burada kıldıktan sonra cemaat ile sohbet etti. Birlik beraberlik mesajı veren Erdem, "Cumamız mübarek olsun. Hayır, dualarınıza talibiz. Cenabı Hak 31 Mart seçimlerini ümmetimiz, milletimiz hayırlı eylesin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber