Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 17 Kasım 2017 - 20:48 Yorum: 0

İsmail Kartal: “İlk yarı Ankaragücü gibi yani ‘biz’ gibi oynayamadık”

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, Denizlispor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Soyunma odasında oyuncularımıza ikinci yarı biz gibi...

İsmail Kartal: “İlk yarı Ankaragücü gibi yani ‘biz’ gibi oynayamadık”

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, Denizlispor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Soyunma odasında oyuncularımıza ikinci yarı biz gibi oynamalarını anlattık. İkinci yarı biz gibi oynadık ve kazandık" dedi.

TFF 1. Lig'in 12. hafta müsabakasında MKE Ankaragü, sahasında Denizlispor'u konuk etti. Mücadeleyi Ankaragücü 2-1 kazanırken, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kartal, "Milli maç arasını iyi değerlendirdik. İlk yarı biz gibi değildik. Rakip de buna müsaade etmedi. Kendi alanlarında çok kalabalık beklediler. Çok pozisyon üretemedik. Doğru zamanda bir gol bulup soyunma odasına bir sıfır önde gittik. Soyunma odasında oyuncularımıza ikinci yarı biz gibi oynamalarını anlattık. İkinci yarı biz gibi oynadık ve kazandık. Muhteşem taraftarımıza ve camiamıza armağan ediyorum bu galibiyeti" ifadelerini kullandı.

"Bundan sonra hiçbir maç kolay değil"

Zor şartlar altında lige başladıklarını belirten Kartal, "Bu kadar sıkıntı olmasına rağmen hiçbir zaman sıkıntıların bizim önümüze geçmesine müsaade etmedik. Bizi tuzağa düşürdüler. Ama sonuç olarak güzel bir cevap verdik. Bundan sonra hiçbir maç kolay değil. Bundan sonra oynayacağımız her maç böyle olacak. Gelen takımlar artık kapanarak oynayacak. Takımımın karakter bir gücü var. Bu sebeple biz her takımı yenebiliriz. 12 hafta oldu bir tane penaltı kullanamadık" şeklinde konuştu.

İsmail Kartal: “İlk yarı Ankaragücü gibi yani ‘biz’ gibi oynayamadık”

İsmail Kartal: “İlk yarı Ankaragücü gibi yani ‘biz’ gibi oynayamadık”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber