Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 16 Nisan 2022 - 10:38 Yorum: 0

İsmet İnönü Sanat Merkezi baştan sona yenileniyor

Kültürpark'taki İsmet İnönü Sanat Merkezi yenileniyor. En yeni akustik, ses, ışık ve görüntü sistemleri ile donatılan merkez, İzmir Büyükşehir Belediyesi...

İsmet İnönü Sanat Merkezi baştan sona yenileniyor

Kültürpark'taki İsmet İnönü Sanat Merkezi yenileniyor. En yeni akustik, ses, ışık ve görüntü sistemleri ile donatılan merkez, İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları başta olmak üzere tiyatro ve konser organizasyonlarına ev sahipliği yapacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in "İzmir'i kültür sanat kenti haline getirme" vizyonu doğrultusunda birçok tiyatro, konser, konferans etkinliğinin yapıldığı İsmet İnönü Sanat Merkezinde yenileme çalışmaları devam ediyor. Merkezi, konserler ve tiyatro gösterilerine uygun hale getirmek için sahne baştan sona elden geçiriliyor. Sanat merkezi en yeni akustik, ses, ışık, görüntü ve sahne mekaniği sistemleri ile donatılıyor. Böylelikle başta İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları olmak üzere tiyatro grupları ve müzik toplulukları daha nitelikli bir salona kavuşmuş olacak.

Tadilat, bakım ve onarım çalışmaları 4 milyon 765 bin liraya mal olacak. İsmet İnönü Sanat Merkezi yenilenen yüzüyle önümüzdeki günlerde sanatseverlerin hizmetine girecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber