Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 22 Eylül 2018 - 16:38 Yorum: 0

İsmet Taşdemir: “İstemediğimiz bir şekilde kaybettik”

Ümraniyespor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, yedikleri gol ile oyun hakimiyetini rakibe verdiklerini söyleyerek, istemedikleri şekilde mağlup olduklarını...

İsmet Taşdemir: “İstemediğimiz bir şekilde kaybettik”

Ümraniyespor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, yedikleri gol ile oyun hakimiyetini rakibe verdiklerini söyleyerek, istemedikleri şekilde mağlup olduklarını ifade etti.

Spor Toto 1. Lig'in 6. haftasında Ümraniyespor, sahasında karşılaştığı Gençlerbirliği'ne 2-0'lık skorla mağlup oldu. Mücadelenin ardından Ümraniyespor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam düşündükleri oyunu ilk yarı sahaya yansıtamadıklarını ifade ederek, "Düşündüklerimizi ilk yarı kısmen yapabildik. 3. bölgede üretim konusunda sıkıntı yaşadık. İlk yarı istediğimiz her şeyi yapmaya çalıştık ama yediğimiz basit golle oyunun hakimiyeti tamamen Gençlerbirliği'ne geçti. Kadro kalitesi yüksek ekipti ve gol şansı verdiğimizde değerlendireceklerdi ve bunu yaptılar. Gençlerbirliği'ni tebrik ediyorum. Maalesef istemediğimiz şekilde mağlup bitirdik" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber