Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 28 Şubat 2020 - 13:43 Yorum: 0

İSO Başkanı Bahçıvan: "En çok ihtiyaç duyacağımız şey birlik ve beraberlik içinde hareket etmek olacaktır"

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, İdlib'de şehit düşen askerlerimiz için başsağlığı mesajı yayınladı.

İSO Başkanı Bahçıvan: 'En çok ihtiyaç duyacağımız şey birlik ve beraberlik içinde hareket etmek olacaktır'

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, İdlib'de şehit düşen askerlerimiz için başsağlığı mesajı yayınladı. Bahçıvan, "Böylesi olağanüstü günlerde en çok ihtiyaç duyacağımız şey birlik ve beraberlik içinde hareket etmek olacaktır." dedi.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, İdlib'de şehit düşen askerlerimiz için başsağlığı mesajı yayınladı. Bahçıvan şu açıklamalarda bulundu:

"Bugün millet olarak derin bir acı ve üzüntü içindeyiz. İdlib'den gelen şehit haberleri millet olarak yüreklerimizi yaktı. Böylesi olağanüstü günlerde en çok ihtiyaç duyacağımız şey birlik ve beraberlik içinde hareket etmek olacaktır. Zorlukları aşmasını bilen bir milletiz. Sabır, dayanışma, ülke menfaatlerini her şeyin üstünde tutma bu süreçte en başta gelmelidir.

Tüm ülkemizi yasa boğan şehitlerimiz için Allah'tan Rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Allah şehitlerimizin ailelerine, sevenlerine ve milletimize sabır versin, görevleri başında olan Mehmetçiğimizi korusun, yardımcısı olsun."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber