Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 29 Haziran 2017 - 14:18 Yorum: 0

İSPARK 21 çalışanın iş akitlerini feshetti

İSPARK yaptığı yazılı açıklamayla , online çalışan cihazların teknik müdahale ile GPRS bağlantılarını kestikleri tespit edilen ve 819 bin lirayı...

İSPARK 21 çalışanın iş akitlerini feshetti

İSPARK yaptığı yazılı açıklamayla , online çalışan cihazların teknik müdahale ile GPRS bağlantılarını kestikleri tespit edilen ve 819 bin lirayı suistimal eden 21 çalışanın iş akitlerini feshettiğini duyurdu.

İSPARK'tan yapılan yazılı açıklama şöyle: "İSPARK İstanbul genelinde 250 civarında cadde ve sokakta, 227 noktada açık ve katlı otoparklar ile hizmet sunmaktadır. Toplamda 1700 personel müşterilerden para tahsilatı yapmaktadır. Bu personellerin tamamı günlük olarak denetime tabi tutulmaktadır. Yapılan denetimlerde 21 personelin online çalışan cihazların teknik müdahale ile GPRS bağlantılarını kestikleri tespit edilmiştir.

Sözkonusu 21 personelin iş akitleri feshedilmiştir. Teknik incelemeler sonucu personelin suiistimal ettiği rakam 819 bin TL'dir. Personelin silmeye çalıştığı tüm veriler merkezi veri tabanında kayıtlıdır. Şirketin uğradığı zararın tamamı ilgili şahıslardan dava yoluyla tahsil edilecektir".

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber