Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2019 - 17:38 Yorum: 0

Isparta Belediyesi’nden su kesintisi uyarısı

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'nce Keçeci Mahallesi Su Deposunda yapılacak olan bakım onarım çalışmaları dolayısıyla 25...

Isparta Belediyesi’nden su kesintisi uyarısı

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'nce Keçeci Mahallesi Su Deposunda yapılacak olan bakım onarım çalışmaları dolayısıyla 25 Kasım 2019 Pazartesi günü saat 08.00'den itibaren bazı bölgelerde zorunlu su kesintisine gidilecek.

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'nce Pazartesi günü yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla saat 08.00-16.00 arasında bazı bölgelere su verilemeyecek.

Yapılan çalışma çerçevesinde, Keçeci Mahallesi, Pirimehmet Mahallesi, İskender Mahallesi ve Hastane Caddesi'nin tamamı ile birlikte Kurtuluş Mahallesi ile Cumhuriyet Caddesinin bir kısmına su verilemeyeceği açıklanırken, bakım onarım çalışmalarının belirlenen saatlerden önce tamamlanması halinde şebekeye daha erken su verilebileceği belirtildi.

Belediye ekipleri ayrıca, bu konuda vatandaşların gerekli tedbirleri almalarını istedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber