Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2020 - 10:13 Yorum: 0

Isparta için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, 9 Ekim Cuma günü Isparta ve çevresinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini...

Isparta için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, 9 Ekim Cuma günü Isparta ve çevresinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Isparta Valiliği aracılığıyla yapılan açıklamada, Batı Akdeniz bölgesinin 8 Ekim Perşembe günü sabah saatlerinden itibaren Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen alçak basınç merkezi ile buna bağlı cephe sistemiyle birlikte 2 gün sürecek yağışlı ve serin havanın etkili olmasının beklendiği bildirildi. Açıklamada, "Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların 9 Ekim Cuma günü Isparta ve Burdur çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Yağışlı sistemle birlikte bölgemizde sıcaklıkların 6-10 derece düşeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı(lodos) yönlerden Cuma günü Batı Akdeniz'de kuvvetli olması bekleniyor. Meydana gelmesi muhtemel sel, su baskını, yıldırım oluşma riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkati ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber