Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
Sami Er
Spor 27 Mayıs 2018 - 10:18 Yorum: 0

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, 32 Gençlik ile sahur yaptı

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta Davrazspor'un 32 Gençlik taraftar grubu ile sahur yaptı.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, 32 Gençlik ile sahur yaptı

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta Davrazspor'un 32 Gençlik taraftar grubu ile sahur yaptı.

Sahur etkinliğine Vali Şehmus Günaydın, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, 32 Gençlik Taraftar Grubu Başkanı Uğur Tarakçı, kulübün bazı yöneticileri ve taraftarlar katıldı. Taraftar grubu ile gece geç saatlerde bir araya gelen Günaydın, profesyonel futbol takımı altyapısı ve yeni sezon öncesinde 32 Gençlik yönetim ve üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu.

"Isparta'nın profesyonel ligde takımı olmaması hepimizi üzüyor"

Isparta Davrazspor'un kurulmasına öncülük eden Vali Şehmus Günaydın, kendisinin de bir futbolsever olarak Isparta'nın profesyonel liglerde yer almasını gönülden istediğini iletti. Son 2 yıldan bu yana Isparta'daki futbol heyecanının arttığına dikkat çeken Günaydın, "Doğruları yapmaya devam edersek, sonuç alınacağını düşünüyorum. Elbette ki eksikler, hatalar ve yanlışlar var. Önemli olan ileriye bakarak bunlardan ders çıkarmak. Isparta'nın profesyonel ligde takımı olmaması hepimizi üzüyor" dedi.

Taraftarı dinledi

Isparta'da başta taraftar olmak üzere, herkesin ortaya koyduğu performansın, birçok futbolcunun Isparta Davrazspor'da oynaması için önemli bir etken olduğuna vurgu yapan Vali Günaydın, "Gördüğümüz kadarıyla şehrin bu havası onları olumlu etkilemiş ki, birçok futbolcu arkadaşlarımızı arıyor ve bu takımda oynamak istediklerini belirtiyor. Biz de bugün, yaklaşık 10 gündür bu işin içinde olan arkadaşlarımızla birlikte sizleri dinleyelim diye buradayız" diye konuştu.

Birliktelik vurgusu

"Futbolda geç kalmak diye bir şey yoktur" diyerek sözlerini sürdüren Vali Günaydın, "Zaman zaman duyuyoruz, bazı arkadaşlarımız; "O oyuncu şu takıma gitti', "Bu oyuncu şu takıma gitti" şeklinde söylentiler oluyor. Bunların dışında, yapılması gereken öncelikle; iyi bir yönetim, iyi bir hoca ve birliktelik sağlanmasıdır. Gördüğümüz gibi birliktelik var, yaklaşık 10-15 gün içerisinde de yapılacak kongre ile beraber yeni yönetim belirlenecek. Bu yıl yeni yönetimde 2 taraftar temsilcisinin de geleceği konuşuluyor. Biz, bu işe gönüllü arkadaşlarla birlikte kentin takımı için bir yönetim oluşturacağız. Bu anlamda birlikteliğin sağlanması, başarıyı getirecektir diye düşünüyorum. Isparta olarak, 2 yıldır güzel bir mücadele veriyoruz, futboldan keyif alıyoruz. Sonuç alamamak bizim eksik tarafımız, ama bu da hiçbir zaman sonuç alınamayacağı anlamına gelmiyor. Sabırla, kararlılıkla takımımızı desteklememiz lazım. Bizim valilik olarak birçok işimiz var ama biz bu işi daha önce futbolun içinde olmuş, başarı sağlamış kişilerle götürülmesini istiyoruz. Bu sene inşallah, daha önce Ispartaspor'da futbol oynamış oyuncularımızı da yönetimde görmeyi hedefliyoruz. Onlar bu işi götürecek ama biz onlara hem taraftar hem de yöneticiler olarak hep destek vereceğiz."

"Isparta Davrazspor artık bir markadır"

Vali Günaydın, taraftarla buluşma toplantısında Isparta Davrazspor'un sahip olduğu imkanlardan bahsederek, "Isparta Davrazspor artık bir markadır. Bugün Bölgesel Amatör Lig'indeki Isparta Davrazspor'umuzun 2. ve 3.ligle kıyaslanamayacak, hatta 1.lig takımları düzeyinde atmosferi var. Tesislerimiz, stadımız ve seyircimiz var. Biraz daha çalışmamız, emek ve gayret göstermemiz gerekiyor. İnşallah, "Bu sene artık o sene" diyelim, başlayalım diyoruz. Biz hazırız, siz hazır mısınız?" ifadelerini kullandı.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, 32 Gençlik ile sahur yaptı

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, 32 Gençlik ile sahur yaptı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber