Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:51 Tacikistan’da Moskova saldırısıyla bağlantılı 9 gözaltı13:51 Süper Lig’de 31. hafta hakemleri açıklandı13:50 Pamukkale Adayı Ertemur, “Pamukkale ittifakı’nı oluşturduk, tamam inşallah”13:49 Yozgat’ta öğrencilerden şehitlere büyük vefa13:49 Bin 155 adet sentetik ecza ile yakalanan şahıs gözaltına alındı13:48 ATO Başkanı Baran: “Enflasyonla mücadelede başarıya ulaşacağız, başka yolu...13:48 Başkan Sandıkçı: “Yolumuza hız kesmeden devam edeceğiz”13:47 Elektrik firmasından ’seçim’ tedbirleri13:46 Soyer’den veda öncesi son toplantı: “Ben yola devam ediyorum”13:46 Bina görevlisi büyükşehir belediye başkanlığı için yarışacak13:45 Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı...13:44 Rusya’nın Ukrayna’da hedef aldığı enerji santrallerinde hasar meydana geldi13:43 Tüpraş ilk Entegre Faaliyet Raporu’nu yayımladı13:43 YSK Başkanı Yener: “YSK seçimlerin güvenli bir ortamda gerçekleşmesi için t...13:42 Bozbey: “Bursa’yı tanıştıracağımız metrobüs için ön siparişi verdik”13:41 Niksarlı 301 çiftçiye nohut ve ayçiçeği tohumu dağıtıldı13:40 Eyvan Sohbetleri’nin konusu ’Kayseri’de Ramazan gelenekleri’ oldu13:40 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı13:37 Büyükkılıç Yahyalı’dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı,...13:36 Mutfakta çıkan yangın kafeyi kül etti
Sami Er
Ekonomi 23 Ekim 2018 - 16:13 Yorum: 0

Isparta’da 200 bin TL hibe destek için 56 kişilik ekip seçildi

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen akademisyen, sanayici, KOBİ ve girişimcileri...

Isparta’da 200 bin TL hibe destek için 56 kişilik ekip seçildi

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen akademisyen, sanayici, KOBİ ve girişimcileri buluşturup, Türkiye'nin Ar-Ge tabanlı kalkınmasına destek sağlamayı amaçlayan Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Planlama ve Koordinasyon Kurulu'nun (KÜSİ) 2018 yılı 2. Dönem Toplantısı yapıldı.

Toplantının ardından TÜBİTAK'ın belirlediği resmi 1512 BİGG desteği uygulayıcı kuruluşlardan biri olan Süleyman Demirel Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (SDÜ TTO), 200 Bin TL hibeli BIGGWind adıyla yürüttüğü programında eğitim faaliyetlerine başladı. 100'e aşkın başvuru arasından seçilen 56 kişilik ekip, Ön Kuluçka Merkezinde yer alma fırsatı elde ederken bu süreçte başarılı bir girişimin kurulması sırasında ihtiyaç duyulabilecek girişimcilik, muhasebe, finans, iş geliştirme, iş planı yazma, müşteri ve pazar analizleri gibi alanlarda verilen eğitimlere katıldı.

Aynı zamanda SDÜ TTO ve Göller Bölgesi Teknokenti mentorluk havuzunda yer alan ITSO, KOSGEB ve BAKA kuruluşların üst düzey yetkilileri, başarılı iş adamları, akademisyen ve girişimcilik uzmanları tarafından iş geliştirme, teknik, ticari ve akademik boyutlarda mentorluk ve danışmanlık hizmetleri de verilecek. Aralık ayında 2.aşamaya uygun görülen girişimci adayları belirlenerek TÜBİTAK'a bildirilecek.

TÜBİTAK panelleri Ocak-Mart ayında planlanmış, 1 Haziran'da da destek almaya hak kazanan ekipler faaliyetlerine başlayacak.

Isparta’da 200 bin TL hibe destek için 56 kişilik ekip seçildi

Isparta’da 200 bin TL hibe destek için 56 kişilik ekip seçildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber