Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 13 Aralık 2019 - 14:58 Yorum: 0

Isparta’da 700 kilo kerevit ele geçirildi: 9 gözaltı

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Eğirdir ve Şarkikaraağaç ilçelerindeki 3 araçta yaptıkları yol kontrollerinde, uyuşturucu, ruhsatsız tüfek...

Isparta’da 700 kilo kerevit ele geçirildi: 9 gözaltı

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Eğirdir ve Şarkikaraağaç ilçelerindeki 3 araçta yaptıkları yol kontrollerinde, uyuşturucu, ruhsatsız tüfek ve yedek parçaları ile menşei belli olmayan 700 kilogram kerevit ele geçirildi. Konuyla ilgili 9 şüpheli gözaltına alındı.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk alanlarında asayiş ve uyuşturucu ile mücadele konuları ile ilgili yaptıkları çalışmalar kapsamında, Eğirdir ve Şarkikaraağaç ilçelerinde 3 aracı durdurdu. Araçlarda yapılan aramalarda, 9 gram eroin, 1 adet uyuşturucu hap, 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 17 adet av tüfeği yedek parçası ve menşei belli olmayan 700 kilogram kerevit ele geçirildi.

Söz konusu malzemelere el konulurken araçlarda bulunan H.S. (29), A.Y.D. (23), V.E. (28), M.Ş. (29), M.Ö. (30), Ö.Y. (30), B.K.Y. (19), M.Ö. (55) ve E.B. (54) isimli 9 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin gerekli işlemleri sonrasında adli makamlara sevk edilecekleri belirtildi.

Isparta’da 700 kilo kerevit ele geçirildi: 9 gözaltı

Isparta’da 700 kilo kerevit ele geçirildi: 9 gözaltı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber