Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 21 Kasım 2017 - 11:38 Yorum: 0

Isparta’da girişimcilik eğitimi başvuruları başladı

Isparta'da kadın ve erkeklerin kendi işyerlerini açabilmelerini sağlamak adına İŞKUR ve ITSO işbirliğiyle düzenlenecek olan kurs için kayıt alınmaya...

Isparta’da girişimcilik eğitimi başvuruları başladı

Isparta'da kadın ve erkeklerin kendi işyerlerini açabilmelerini sağlamak adına İŞKUR ve ITSO işbirliğiyle düzenlenecek olan kurs için kayıt alınmaya başlandı.

Isparta Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) işbirliğiyle, kişilerin kendi işlerini kurmalarına yardımcı olmak amacıyla Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenecek.

İnternet üzerinden de başvuru imkanı bulunan kursiyerlik seçimleri için 17 Kasım itibariyle müracaatlar alınmaya başladı. Temel Seviye Girişimcilik adı verilen program kapsamında, başvuruların 26 Kasım'a kadar devam ettiği bildirildi.

27 Kasım'da mülakata alınacak olan bay veya bayan kursiyerlerin 25'er kişilik iki grup halinde seçilerek, belirleneceği kaydedildi.

Öte yandan, mülakatı geçerek kursa katılmaya hak kazanan kişilerin ise dahil edildiği gruplara göre, 1.Grup 4-5-6-7 Aralık 2017, 2.Grup ise 25 -26-27-28 Aralık 2017 tarihlerinde ITSO Salonu'nda eğitime katılamaya hak kazanacağı belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber