Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 25 Ekim 2014 - 17:33 Yorum: 0

Isparta'daki uyuşturucu operasyonu

Adliyeye sevk edilen 35 şüpheliden 29'u tutuklandı

Isparta'daki uyuşturucu operasyonu

ISPARTA (AA) - Isparta'daki uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 86 kişiden 35'i adliyeye sevk edildi, 29'u tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, Afyonkarahisar, Antalya, Burdur, Denizli ve İzmir emniyet müdürlükleri ile yaptığı operasyonda gözaltına alınan 86 kişiden 35'i, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılık ifadeleri tamamlandıktan sonra mahkemeye çıkarılan zanlılardan 29'u, nöbetçi mahkemece "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla tutuklandı. 6 zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Şüphelilerden 51'inin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Dün 600 polisle gerçekleştirilen operasyonda 33'ü kadın, 86 kişi gözaltına alınmış, aramalarda 500 gram esrar, 23 gram eroin, 41 ecstasy hap, 4 ruhsatsız av tüfeği ve 5 tabanca ele geçirilmişti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber