Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 04 Mart 2015 - 15:48 Yorum: 0

Isparta'ya 200 bin çiçek dikildi

Isparta Belediyesi, şehrin belli noktalarında 200 bin çiçek dikti

Isparta'ya 200 bin çiçek dikildi

ISPARTA (AA) - Isparta Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, bahar aylarının yaklaşmasıyla şehirde peyzaj çalışmalarına başladı. 

Müdürlük bünyesinde yetiştirilen  200 bin hercai menekşe, çuha ve lale soğanı, şehirdeki cadde, sokak ve kavşaklara dikildi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada Isparta'nın yaşanabilir şehirler arasında ilk sıralarda yer aldığını söyledi. 

Bunda belediyenin payı olduğunu ifade eden Günaydın, şöyle konuştu:

"Hedefimiz yaşanabilir kentler arasında ilk sıraya çıkmaktır. Bunun için şehrimizi her yönden güzelleştirmek için tüm gayretlerimiz devam etmektedir. Alt yapı sorunumuzu tamamladık. Kalıcı asfalt kaplama çalışmalarımız da bir program dahilinde devam etmektedir. Bahar mevsimi ile şehrimizi yeşillendirme ve çiçeklerle donatma çalışmalarını başlattık. Müdürlüğümüze bugünden itibaren çok iş düşmektedir. Şehrimiz bahara hazırlanırken, müdürlüğümüzde şehrimizi gelin gibi süsleyecektir. Yurtiçi ve yurtdışından gelen misafirlerimiz Isparta'nın suyuna, havasına ve yeşiline hayran kalacaklar."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber