Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Temmuz 2014 - 16:23 Yorum: 0

İsrail'in Gazze saldırı protesto edilmesi

Araban ilçesindeki Mescidi Aksa Cami önünde toplanan vatandaşlar, İsrail'in Gazze saldırılarını protesto etti

İsrail'in Gazze saldırı protesto edilmesi

GAZİANTEP (AA) - Araban ilçesinde, vatandaşlar İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıları protesto etti.

İHH İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı, Medeniyet Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği, Diyanet-Sen, Memur-Sen ve Diva-Sen Araban şubelerince organize edilen protestoya eylemine destek veren vatandaşlar, Mescidi Aksa Cami önünde toplandı. 

Gaziantep Caddesi'nden, Belediye Parkı önüne kadar slogan atan protestocular, ellerindeki dövizlerle İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti.

İHH Araban Şubesi Başkanı Ahmet Kaya, burada yaptığı açıklamada, İsrail'in, Filistin'de katliam yaptığını, dünyanın da seyrettiğini belirtti. 

Kaya, şunları kaydetti:

"Net bir şekilde bilinmelidir ki, terör devleti İsrail'le ilişkilerini sürdüren her ülke bu katliamdan sorumludur. Bu saldırılar karşısında dahi metanetini ve inancını kaybetmeyen Filistin'in onurlu insanlarına selam olsun. Şehitlerimize selam olsun. Hamas'a ve mücahitlere selam olsun. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır."

Açıklamanın ardından, Gazze halkı için dua edildi, gıyabi cenaze namazı kılındı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber