Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Temmuz 2014 - 06:43 Yorum: 0

İsrail'in Gazze saldırılarının protesto edilmesi

Saldırılar, Aydın'da protesto edildi

İsrail'in Gazze saldırılarının protesto edilmesi

AYDIN (AA) - İsrail'in Gazze'ye saldırıları, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı'nın düzenlediği iftar programında protesto edildi.

İHH Aydın Şubesi, Nazilli Beşeylül İlkokulu bahçesinde ''ümmet iftarı'' düzenledi. İftar programına katılan vatandaşlara çorba, su, ekmek ve hurma ikramında bulunuldu.

İftar sonrası açıklama yapan İHH sözcüsü Zehra Arık, şunları söyledi:

''Filistin toprakları yine kan ağlıyor. Filistin halkının üzerine bomba yağıyor. Siyonistler, bölgede gerilimi kendileri için avantaja dönüştürmeye çalışıyor. İşgal rejiminin en bildik taktiği ise dikkatleri başka yöne çekip, olayları terör meselesi haline getirmek ve katliamları terörle mücadele adına yaptığı yalanını uydurmak. Gazze iyice bir çıkmazın içine girdi. Bunun üstüne bir de İsrail işgal rejiminin Gazze’ye yönelik askeri operasyona başlaması zaten büyük bir dramın yaşandığı Gazze’yi ramazan ayında daha da zor şartlara sevk etti."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber