Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 24 Temmuz 2014 - 01:43 Yorum: 0

İsrail'in Gazze saldırılarının protesto edilmesi

KARAMAN (AA) - İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları, teravih namazı sonrası Karaman'da protesto edildi. Anadolu Gençlik Derneği Karaman Şubesince, Aktekke Kent Meydanı'nda düzenlenen protestoda...

İsrail'in Gazze saldırılarının protesto edilmesi

KARAMAN (AA) - İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları, teravih namazı sonrası Karaman'da protesto edildi. 

Anadolu Gençlik Derneği Karaman Şubesince, Aktekke Kent Meydanı'nda düzenlenen protestoda vatandaşlar, İsrail bayraklarını yakarak slogan attı.

Anadolu Gençlik Derneği Karaman Şube Başkanı Şahabettin Gezen, yaptığı açıklamada,  İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıları kınadı.

Gazze halkının her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Gezen, şunları kaydetti:
"Mübarek bir zaman diliminde, mübarek bir gecedeyiz. Başta Gazze halkı olmak üzere yeryüzündeki tüm mazlumlar için dua ediyoruz. Irkçı emperyalizm her ramazan olduğu gibi bu ramazanı da kana bulamıştır. Dualarımız mazlum coğrafyada emperyalistler ve işbirlikçileri tarafından akıtılan kanın son bulması içindir. Dualarımız tüm Müslümanların yine yeniden tek bir İslam milleti olması içindir."

Daha sonra hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber