Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 24 Temmuz 2014 - 23:28 Yorum: 0

İsrail'in Gazze saldırılarının protesto edilmesi

HATAY (AA) - Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'ne (HESOB)  bağlı yetmiş 70 meslek odası ve STK üyeleri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti.Vali Ürgen Parkı'nda...

İsrail'in Gazze saldırılarının protesto edilmesi

HATAY (AA) - Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'ne (HESOB)  bağlı yetmiş 70 meslek odası ve STK üyeleri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti.

Vali Ürgen Parkı'nda toplanan yaklaşık 250 kişilik grup, Türk bayrağı açarak, Filistin'de hayatını kaybedenler için dua etti.

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, burada yaptığı açıklamada, İsrail'in devlet politikası olarak Gazze'ye yönelik yaptığı insanlık dışı saldırıların kabul edilemeyeceği ve bir an önce Birleşmiş Milletlerin konuya el koymak suretiyle ateşkes sağlanması gerektiğini belirtti.

Dünyanın neresinde yaşanırsa yaşansın, kimden gelirse gelsin ve gerekçesi ne olursa olsun bu saldırıların bir insanlık suçu olduğunu ifade eden Teksöz, şöyle devam etti:

"İsrail devleti eliyle yapılan katliam, zulüm ve şiddetin bir an evvel durdurulması gerekir. Bu duruma dünyanın sessiz kalmaması ve bu acıyı durdurmaya yönelik adımların bir an önce atılmasını bekliyoruz. Mübarek ramazan ayı içerisinde Müslüman kardeşlerimize yapılan zulüm karşısında elem ve keder içerisindeyiz. Yaşanan bu insanlık suçunun bir an evvel sona ermesini diliyoruz. Allah oradaki kardeşlerimizin yardımcısı olsun."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber