Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 26 Temmuz 2014 - 00:38 Yorum: 0

İsrail'in Gazze saldırılarının protesto edilmesi

Şırnak’ta bir grup, İsrail bayrağıı yaktı

İsrail'in Gazze saldırılarının protesto edilmesi

ŞIRNAK (AA) - Şırnak’ta, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları protesto edildi.

Gece saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan ve aralarında çok sayıda kadının da bulunduğu yaklaşık 300 kişilik grup, İsrail’in saldırılarını kınadı.

Katliama dikkati çeken dövizler taşıyan grup, Türkçe ve Kürtçe, “Kahrolsun İsrail, Şırnak’tan Gazze’ye direnişe bin selam ve zalimler için yaşasın cehennem”  yönünde sloganlar attı.

Grup adına açıklama yapan Nuh Eğitim-Der Başkanı Nurettin Tatar, Filistinlilerin Kudüs’ü korumak adına, tüm insani değerleri ayaklar altında çiğneyen İsrail’e karşı canları pahasınaallarıyla savaştıklarını söyledi.

Gazze’de 20 günden beri insanlık dramının yaşandığını ifade eden Tatar, “8 yıldır adeta açık cezaevine dönüştürülen Gazze, bu katliamlarla beraber yok edilmeye çalışılmaktadır. Terör devleti İsrail, başta büyük şeytan Amerika ve diğer şer güçlerden aldığı destekle ve İslam ümmetinin tepkisizliğinden cesaret alarak, Gazze’de yeni doğmuş bebeklerden, piri faniye kadar herkesi katletmeye devam ediyor” dedi.

Açıklamanın ardından gruptakiler İsrail bayrağını yaktı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber