Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2014 - 18:13 Yorum: 0

İsrail'in, Gazze'ye düzenlediği saldırılar

Kızıltepe'de, cuma namazından sonra İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılar protesto edildi

İsrail'in, Gazze'ye düzenlediği saldırılar

MARDİN (AA) - Kızıltepe ilçesinde cuma namazından sonra İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılar protesto edildi.

Kızıltepe Mustazaflar Cemiyeti öncülüğünde ve 46 sivil toplum kuruluşunun desteğiyle Özgürlük Meydanında düzenlenen protesto gösterisinde İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılar protesto edildi.

İrfan-Der yönetim kurulu üyesi İsmail Çevik, yaptığı açıklamada, kahraman Filistin halkını, Gazze halkını ve verdikleri onurlu mücadeleyi selamladıklarını söyledi.

Çevik, Filistin davasının İslam ümmetinin ortak davası olduğunu, Gazze'de yapılan saldırı ve katliamların İslam dünyası için önemli bir tehdit teşkil ettiğini, Filistin davasının ümmetin mihenk taşı olduğunu kaydetti.

Filistinliler'in mutlu olması halinde İslam ümmettinin mutlu, Filistinliler'in hüzünlü olması halinde bütün İslam aleminin hüzünlü olacağını belirten Çevik, şöyle konuştu:

"Korsan terör şebekesi İsrail, ABD ve Nato'dan aldığı destekle 16 gündür deniz kara ve havadan vahşice Gazze'deki kadın çocuk ve yaşlıları katlediyor. Ramazan ayında, camileri bombalayan, silahsız masumları hedef alan bir anlayış ancak terörizmle, alçaklıkla ve canilikle tanımlanabilir. Gazze'de yaşanan İnsanlık dramı, salt İsrailliler'in Hamas'a yönelik bir operasyonu olmaktan çıktı. Tüm insanlığı ilgilendiren bir vahşet tablosu haline gelmiştir. Gazze, çağımızın modern kerbelasıdır."

Grup, Gazze için Türkçe, Kürtçe ve Arapça dua ettikten sonra dağıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber