Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Temmuz 2014 - 14:53 Yorum: 0

İsrail'in Gazze'ye saldırıları

FÜ Rektörü Prof. Dr. Demirdağ, saldırıları kınadı

İsrail'in Gazze'ye saldırıları

ELAZIĞ (AA) - Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı.

Demirdağ, mesajında, İsrail'in Gazze'de kadın-çocuk, genç-yaşlı demeden halkı katletmesini lanetle kınadığını belirterek, yaşanan bu zulmün bir an önce son bulmasını istedi.

Mübarek ramazan ayında hiçbir insanlık değerini gözetmeyen İsrail'in bu sınır tanımaz anlayışının, Birleşmiş Milletler, diğer uluslararası örgütler ve dünya kamuoyu tarafından da görülmesi ve gereğinin yapılması temennisinde bulunan Demirdağ, mesajında, "İsrail'in saldırıları, Filistin halkı üzerinde yıkıcı sonuçlara neden olmuştur. İsrail'in hedef gözetmeksizin sivil halka yönelik olarak hava ve kara harekatı başlatması, insanlık dışı bir katliamın ortaya çıkmaya başlaması, hepimizi derinden sarsmış ve işlenen bu cinayetler, insanlık adına derin bir üzüntü ve endişe oluşturmuştur. İnsanlık suçu olarak gördüğümüz saldırıları şahsım ve üniversitemiz çalışanları olarak lanetle kınıyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber