Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Temmuz 2014 - 14:58 Yorum: 0

İsrail'in Gazze'ye saldırıları

Antakya'da bir grup esnaf İsrail'i protesto etti

İsrail'in Gazze'ye saldırıları

HATAY (AA) - Antakya'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi.

Antakya Kapalı Çarşısı'nda bir araya gelen bir grup esnaf, ellerinde döviz ve pankartlarla İsrail aleyhinde sloganlar attı. 

Antakya Tüccar Çarşısı Derneği Başkanı Adnan Bayrakçıoğlu, grup adına yaptığı açıklamada, Gazze halkına destek olmak amacıyla  boyle bir mubarek günde bir araya geldiklerini kaydetti. 

Gazze halkının zaten uzun süredir ambargolarla yaşadığını belirten Bardakçıoğlu, şunları söyledi:

"Her türlü sıkıntı ve yokluğa mahkum edilen kardeşlerimiz, şimdi de kendi öz topraklarında büyük zulme uğruyorlar. Yüzlerce ölümüz, binlerce yaralımız var. Yetim kalan yavrularımız, çocuklarını kaybeden kardeşlerimiz var. Tüm dünya ve işin en acı tarafı İslam İşbirliği Teşkilatı da suça ortağıdır ve diğer kuruluşlar kadar sorumludur. Durum böyle olunca, azgın terörist İsrail, kana susamışlığını daha da arttırmaktadır. Hem İsrail'i hem de Birleşmiş Milletler ve İslam İşbirliği Teşkilatını şiddetle kınıyoruz."

Açıklamanın ardından grup olaysız dağıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber