Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Temmuz 2014 - 11:03 Yorum: 0

İsrail'in Gazze'ye saldırısı

Yalova Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası saldırıları kınadı

İsrail'in Gazze'ye saldırısı

YALOVA  (AA) - Yalova Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıları kınadı.

Odadan yapılan açıklamada, İsrail'in Gazze'de Filistin halkına yönelik saldırılarının sürmesi, savaş ortamında özellikle çocuk ve kadınlar başta olmak üzere olaya taraf olmayan sivil can kayıplarının yaşanmasından büyük bir kaygı ve üzüntü duyulduğu bildirildi.

Gazze'deki İsrail saldırılarının ve yaşanan dramın derhal bitmesi gerektiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bu saldırı, Ortadoğu'nun kalbinde barışa yönelik yaklaşımlara zarar vermektedir. Ne yazık ki, Filistin sorunu çözülmediği sürece Ortadoğu'da savaş ve çatışma ortamının devam edeceği anlaşılmaktadır. Biliyoruz ki, bugün herhangi bir coğrafyada, tek bir halkın bile temel hak ve özgürlükleri yerle bir edilip buna da seyirci kalınırsa yarın tüm dünyada barış ve demokrasi sorgulanır hale gelir. Ortadoğu'da uluslararası hukuku açıkça ihlal eden bu saldırılara karşı, barış yanlılarını birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu içerisinde, ortak bir tavır ve duruş sergilemeye çağırıyoruz. Halen abluka altında yaşamlarını sürdürmeye çalışan, adeta açık hava hapishanesine dönüşen bir coğrafyada, Filistin halkına yapılan bu saldırılarda daha kaç çocuk yaşamını yitirdiğinde çatışma bitecektir. Bu nedenle Gazze'deki saldırı ve dram hızla sonlandırılmalıdır. İsrail saldırılarını ve zulmünü şiddetle kınıyoruz."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber