Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 07 Mart 2015 - 21:18 Yorum: 0

ISSF 3. Halter Şampiyonası Antalya'da yapılacak

Turnuvaya 25 ülkeden 164 sporcunun katılması bekleniyor

ISSF 3. Halter Şampiyonası Antalya'da yapılacak

ANTALYA (AA) - İslami Dayanışma Spor Federasyonu (ISSF) 3. Halter Şampiyonası'nın 10-18 Mart'ta Antalya'da düzenleneceği bildirildi. 

Türkiye Halter Federasyonundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Suudi Arabistan ve Uganda'dan sonra üçüncüsü Antalya'nın Kemer ilçesi Göynük Mahallesi'ndeki Majesty Mirage Park Hotel'de gerçekleştirilecek organizasyona, 25 ülkeden 164 sporcu, 42 antrenör ve 28 yönetici katılacak.

Ekiplerin gelişi ve teknik toplantının ardından şampiyonanın açılış seremonisi, 12 Mart'ta yapılacak. 

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, ISSF 3. Halter Şampiyonası'nın hazırlıklarını tamamladıklarını bildirdi. 

Türkiye'nin önemli organizasyonlara ev sahipliği yaptığını belirten Taşpınar, şunları kaydetti: 

"Dünyanın her yerinde organizasyonlara katılıyoruz ancak biz bu konuda daha iyi bir yerdeyiz. Antalya, spor turizmi açısından önemli bir ilimiz. İlk kez burada İslam ülkeleri halter şampiyonasını düzenleyecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Halterde yeni bir sayfa açtık. Yapacağımız ve katılacağımız bu tür organizasyonlarla başarı grafiğimizi yükselteceğiz."

Öte yandan, turnuvanın TRT Spor tarafından naklen yayınlanacağı duyuruldu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber