Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Eylül 2016 - 12:44 Yorum: 0

İşsiz kalınca Oltu Taşı yapmayı meslek edindi

Oltu Öğretmen Evi'nin eski personellerinden Hüseyin Kul(42), 35'inden sonra Oltu Taşı işlemeciliğini öğrendi.

İşsiz kalınca Oltu Taşı yapmayı meslek edindi

Oltu Öğretmen Evi'nin eski personellerinden Hüseyin Kul(42), 35'inden sonra Oltu Taşı işlemeciliğini öğrendi. Hüseyin Kul işsiz kalınca Oltu taşı yapmayı meslek edindi

Oltu Öğretmen Evi eski personellerinden Hüseyin Kul, öğretmen evinde çalışırken aynı zamanda da Oltu Taşı işlemeciliğine merak saldı. Yaklaşık 7 yıl önce, elinde bir sanat olması için bu mesleğe ilgisinin arttığını belirten Kul, "Elimde sanatımın olmasını istediğim için Oltu Taşı işlemeciliğine yöneldim. Oltu'da iş imkanı fazla olmadığı için, "bir gün işsiz kalırsam elimde sanatım olsun" dedim. Oltu gençlerimiz devletin kapısına gidip hazır ekmek bekliyorlar, gerçekten buna gerek yok. Oltu'nun böyle bir ekmek kapısı var. Bir gün nasip olursa iş yerimi de açıp yanımda birkaç kişi çalıştırmak da istiyorum" dedi.

İşsiz kalınca Oltu Taşı yapmayı meslek edindi

İşsiz kalınca Oltu Taşı yapmayı meslek edindi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber