Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Nisan 2015 - 13:18 Yorum: 0

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı

Denizli Barosu Başkanı İlhan: "Adliyelerde güvenliğinin sağlanması adına neler yapılabileceği belirlenmelidir"

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı

DENİZLİ (AA) - Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısına ilişkin, adliyelerde güvenliğinin sağlanması için yapılacak çalışmaların belirlenmesi gerektiğini bildirdi.

İlhan, yaptığı yazılı açıklamada, Çağlayan Adliyesinde gerçekleşen terör saldırısı sonucunda şehit olan Savcı Mehmet Selim Kiraz'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Saldırıyı kınadıklarını belirten İlhan, açıklamasında, "Şu anda ortak akıl ile adliyelerde güvenliğinin sağlanması adına neler yapılabileceği belirlenmelidir. Toplumun her kesiminde var olan ayrışmayı yargı camiasına da hukuk camiasının kenetlenmesine zarar verecek avukatlık mesleğini rencide edecek her türlü beyandan kaçınılması gerekmektedir" ifadelerine yer verdi. 

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber