Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 01 Nisan 2015 - 15:08 Yorum: 0

İstanbul Adliyesindeki terör saldırısı

Şehit Savcı Kiraz için daha önce görev yaptığı Osmaniye Adliyesi'nde tören düzenlendi

İstanbul Adliyesindeki terör saldırısı

OSMANİYE (AA) - İstanbul Adliyesinde dün şehit edilen Savcı Mehmet Emin Kiraz, 2006 ile 2011 yılları arasında görev yaptığı Osmaniye Adliyesi önünde mesai arkadaşları tarafından düzenlenen törenle anıldı.

Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, törende yaptığı konuşmada saldırıyı kınayarak, "Bu tip terör saldırılarının sonrasında tüm milletimizin ortak tavır sergilemesi ve bu uğurda kenetlenmesi gerekmekte" dedi.

Saldırının adalet çalışanlarını yıldırmayacağını belirten Yılmaz, şöyle devam etti:

"Hukuku uygulamaya çalışan ve bu uğurda vefakar bir şekilde çalışan meslektaşlarımıza yönelik saldırıların artması bizleri endişelendirmekte. Bu saldırı adalet ülkümüzden hiçbir şekilde bizleri döndürmeyecektir. Hakim ve savcılara yönelik gerçekleştirilen her saldırı aslında toplumun bütün kesimlerine ve insanlığa yapılmış demektir. Bu kutlu yolda şehit olan Cumhuriyet Savcımızın emanet ettiği adalet sancağı meslektaşlarımız tarafından azim ve kararlılıkla ebediyen taşınacaktır."

Başsavcı Yılmaz, saldırıda şehit olan Kiraz için Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm yargı camiasına başsağlığı diledi.

Tören, savcı, hakim, avukat ve adliye çalışanlarının Kiraz'ın ruhuna Fatiha okumasının ardından sona erdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber