Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Nisan 2015 - 16:38 Yorum: 0

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı

DÜZCE (AA) -  İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında şehit edilen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Bürosu Savcısı Mehmet Selim Kiraz için Düzce'de gıyabi cenaze...

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı

DÜZCE (AA) -  İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında şehit edilen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Bürosu Savcısı Mehmet Selim Kiraz için Düzce'de gıyabi cenaze namazı kılındı. 

Cedidiye Camisi'nde kılınan öğle namazının ardından toplanan partililer adına açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Kiraz'ın dün Çağlayan Adliyesi'nde terörist saldırı sonucu yaşamını yitirdiğini anımsattı.

"Milletimizin başı sağolsun" diyen Keskin, şunları söyledi:

"Bu menfur saldırı Türk adaleti ve hukuk sistemine yapılmış hunharca bir terör eylemidir. Çanakkale Zaferi'nin 100. yılını kutladığımız şu günlerde hain odaklar ve hamileri şunu gayet iyi bilsinler ki, 250 bin şehit verdiğimiz halde milletimiz bölünmemiş ve parçalanmamıştır. Bazı satılmış zihniyetlere ve hamilerine sesleniyoruz, Türk milleti sizin bu hain planlarınıza kanmayacak kadar zeki ve vatanperverdir. Teröristlere, 'ölülerimiz' diyecek kadar hainleşmiş, 'IŞİD'in terörleri olsalardı öldürülmezlerdi' diyecek kadar izanını kaybeden açıklamalarınız ile bölücüğünüzü kanıtlamış oldunuz. Türk milleti bunu asla unutmayacaktır. Türk milleti bu hain ve korkak teröristlerin yapmış oldukları eylemlerle bölünmeyecek kadar güçlü ve kadim bir millettir."

Açıklamanın ardından Kiraz için gıyabi cenaze namazı kılındı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber