Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 01 Nisan 2015 - 16:58 Yorum: 0

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı

Saldırıda şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz için Antalya'da gıyabi cenaze namazı kılındı

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı

ANTALYA (AA) - İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz için Antalya'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Muratpaşa Cami'nde düzenlenen törene, çok sayıda vatandaş katıldı. Törende bazı vatandaşlar, "Bir şehit olur, bin diriliriz" dövizleri taşıdı.  

İl Başkanı Rıza Sümer, gıyabi cenaze namazı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan olayın herkesi derinden üzdüğünü söyledi.

Teröre destek verenlerin kendilerini daha çok üzdüğünü belirten Sümer, tek temennisinin Türkiye'de bir daha böyle bir olayın yaşanmaması olduğunu dile getirdi. Seçim öncesi bu tür olayların bilinçli yapıldığını ifade eden Sümer, dün yaşanan elektrik kesintisinin de bilinçli olduğunu savundu.

Örgüt yandaşlarının sosyal medyadan "Bu daha fragman" yazdıklarını anlatan Sümer, şöyle konuştu:

"Biz devletimize ve emniyet teşkilatımıza sonuna kadar güveniyoruz. Bunlara fırsat vermeyecektir. Bunların hiçbiri cezasız kalmayacak. TCK 215. maddesi 'Bir suçu ve suçluyu övmek de suçtur' der. Bunun cezası da 2 yıldan başlar. Biz Twitter'da yazanların hepsini tek tek tespit ettiriyoruz ve hepsinden şikayetçi olacağız. Suçu ve suçluyu övenlerden de şikayetçi olacağız. Herkes bu ülkede bundan sonra adımlarını dikkatli atsın."

ETİKETLER: Antalya , Saldırı , İstanbul 
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber