Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 01 Nisan 2015 - 18:23 Yorum: 0

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı

Kahramanmaraş Baro Başkanı Bağcı:

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit olmasıyla sonuçlanan terör saldırısı, Kahramanmaraş Barosu tarafından protesto edildi.

Baro Başkanı Vahit Bağcı, baro hizmet binası önünde üyelerin katımıyla yaptığı açıklamada, hain saldırlar hiçbir şekilde adaletin tesisini ve hukukun üstünlüğü yolundaki mücadelelerinden döndüremeyeceğini söyledi.

Saldırıya ilişkin bilgiler veren Bağcı, şunları kaydetti:

"İnsan hayatını ve temel özgürlükleri hedef alan her türlü eylem, her ne sebeple olursa olsun ve her kimi hedef alırsa alsın, aslında tüm insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. Kahramanmaraş Barosu olarak bir kez daha temel hak ve özgürlükleri yok sayan tüm anlayış ve uygulamaların karşısında olduğumuzu belirtmek isterim. Ülkemizde ve dünyada her koşulda barışın ve kardeşliğin egemen olması için mücadele etmekteki kararlılığımızı beyan ediyoruz."

Bağcı, görev şehidi olan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, tüm hukuk camiasına ve Türk milletine başsağlığı dilediklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber