Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 01 Nisan 2015 - 18:43 Yorum: 0

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı

Isparta Adliyesi'ndeki hakim, savcı ve avukatlar, Cumhuriyet Savcısı Kiraz'ın şehit edilmesine tepki gösterdi

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı

ISPARTA (AA) - Isparta Adliyesi'ndeki hakim, savcı ve avukatlar, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesini protesto etti.

Isparta Adliyesi önünde düzenlenen eylemde hakim, savcı ve avukatlar Savcı Mehmet Selim Kiraz için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. 

Baro Başkanı Gökmen Gökmenoğlu, yaptığı konuşmada, Kiraz'a yapılan saldırının terör saldırısı olduğunu, kim ve kimlerden, ne şekilde gelirse gelsin bu hain saldırının kabul edilebilir bir yanı olmadığını söyledi. 

"Terör olayının şekli hiç önemli değildir. Önemli olan terör olayının aydınlatılması ve teröristlerin yakalanmasıdır" diyen Gökmenoğlu, şöyle konuştu:

 "Terör olayının gerçekleştirilmesinde suç aleti gibi lanse edilen bir avukat, hakim, savcı cübbesi veya bir polis üniforması oldu diye terörü ve teröristi değil de onun olayda kullandığı suç aletinin mensuplarını kamuoyunda yargılamak yerine, bu terör olayını gerçekleştiren kişilerin arkasında bulunan asıl failleri bir an evvel yargıya teslim etmek gereklidir.  Kullanılan suç alet ve aletleri hangi meslek grubuna ait olursa olsun, bunun hesabını verecek olanlar, o kıyafetin mensupları değil, onu bir şekilde elde ederek, suç aleti olarak kullanan teröristlerdir."

Gökmenoğlu, yargı çalışanlara karşı yapılan saldırıyı kendilerine yapılmış sayacaklarını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber