Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Nisan 2015 - 19:08 Yorum: 0

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı

KİLİS (AA) - Kilis Barosu Başkanı Hayri Muammer Fazlıağaoğlu, İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesi nedeniyle başsağlığı...

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı

KİLİS (AA) - Kilis Barosu Başkanı Hayri Muammer Fazlıağaoğlu, İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesi nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Fazlıağaoğlu, Savcı Kiraz'a yapılan saldırının açık bir terör eylemi olduğunu belirtti.

Kilis Barosu olarak gerçekleştirilen saldırıyı nefretle kınadıklarını ifade eden Fazlıağaoğlu, şunları kaydetti:

"Ne yazık ki terörün mezhep ve din ayrımı bulunmamaktadır. Meydana gelen olayı demokrasiye, insanlığa ve bağımsız yargıya yapılmış bir saldırı olarak görüyoruz. İnsanlığı, özgürlüğümüzü ve bağımsız yargıyı tehdit eden her türlü terör olaylarını kınıyor ve lanetliyoruz. Yargı camiamızın ve milletimizin başı sağolsun"

Siyasi fırsatçılık yaparak avukatları suçlayan açıklamalardan kaçınılması gerektiğine de değinen Fazlıağaoğlu, Adliyelerin güvenlik zaafı olarak avukatların gösterilmemesi gerektiğini art niyetli olan bir kişinin rahatlıkla avukat, hakim veya savcı cübbesi  temin edilebileceğine işaret ederek, Güvenliğin arttırılması için ilgililerle birlikte hareket etmeye hazır olduklarını, sanıldığı gibi bu olayın avukat camiası ile bir ilgisi bulunmadığını savundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber