Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Nisan 2015 - 19:53 Yorum: 0

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı

KARABÜK (AA) - İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında şehit olan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için Karabük'te gıyabi cenaze namazı kılındı.AK Parti Karabük Gençlik Kolları...

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı

KARABÜK (AA) - İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında şehit olan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için Karabük'te gıyabi cenaze namazı kılındı.

AK Parti Karabük Gençlik Kolları tarafından organize edilen ve 100. Yıl Mahallesi Pazaryeri Camisi'nde kılınan  cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı.

Namazın ardından AK Parti Karabük Gençlik Kolları adına basın açıklaması yapan Seyfullah Başyiğit, terör saldırısı sonucu şehit edilen Kiraz'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsalığı dilediklerini söyledi. 

Terör eylemlerinin bir daha yaşanmamasını temenni ettiklerini dile getiren Başyiğit, "Ellerinde sapan, sopalar ve taşlar ile devlet görevlilerini hedef alan kişilerin birer halk kahramanı olarak gösterilmesinin bir sonucu olarak görüyoruz bu eylemi. Parçalanmaz bütünlüğümüze zarar vermek isteyenlerin hayalleri suya düşecektir. Görevleri başında şehit edilen asker, polis, savcımızı ve vatandaşımızı asla unutmayız" ifadelerini kullandı.

Gruptakiler, tekbir getirip bir süre slogan attıktan sonra dağıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber