Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 02 Nisan 2015 - 13:28 Yorum: 0

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı

Kırıkkale'de avukatlar, saldırıyı kınadı

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de bir grup avukat, İstanbul Adliye Sarayı'ndaki terör saldırısını kınadı.

Kırıkkale Adliyesi önünde toplanan avukatlar adına konuşan Kırıkkale Barosu Başkanı Yeşim Oktar Varlı, hain saldırıyı kınadıklarını belirtti.

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın görevi başında elim bir terör saldırısı sonucu şehit olduğunu anımsatan Varlı, Kiraz'ın ailesine ve yargı camiasına başsağlığı diledi.

Varlı, şunları söyledi:

"Bizler, adliyede yargının savunma ayağı olarak görev yapmaktayız. Bu olayla ilgili soruşturmalar yapılıp, sonuçlar belli oluncaya, tüm ayrıntılarıyla tespit edilinceye kadar mesleğimize yönelik karalama kampanyaları yapılması ve adliyeye giriş çıkışlarımızın güvenlik zafiyeti olarak bildirilmesi durumundan hiç hoşnut değiliz. Hedef gösterildiğimiz de olabiliyor. Bu anlamda hepimize düşen, gerçekler ortaya çıkıncaya kadar serinkanlı ve makul düşünmek, sözlerimize ve davranışlarımıza dikkat etmek. Kendimizi adliye camiasının bir parçası, hakim ve savcılarla meslektaş olarak görüyoruz. Bu sebeple hiçbir ayrımcılık gözetilmeden de her türlü güvenlik uygulamasını da uygun buluyoruz."

ETİKETLER: Kırıkkale Barosu , kınama
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber