Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 03 Nisan 2015 - 15:53 Yorum: 0

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı

Bilecik'te, Genç Memur-Sen üyesi bir grup, Cumhuriyet Savcısı Kiraz'ın şehit edilmesini protesto etmek için kitap okudu

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı

BİLECİK (AA) - Bilecik'te, Genç Memur-Sen üyesi bir grup, İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesini protesto etmek için kitap okudu.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Genç Memur-Sen Komisyonu Başkanı Resul Hacıislamoğlu, üniversite yerleşkesinde bir araya gelen grup adına yaptığı açıklamada, söz söylemek yerine gürültü çıkarmayı tercih edenlere, ilmin birleştiriciliği ve irfanın aydınlık iklimini idrak edemeyenlere, şiddeti bir yöntem, kavgayı çıkar yol zannedenlere karşı toplandıklarını söyledi.

Üniversitelerin ilim ve irfan yuvası olduğunu belirten Hacıislamoğlu, "Üniversiteli gençliği suni ayrımlarla kamplaştırmak, aralarına siyasi fay hatları döşeyerek bilim ortamını ifsat etmek, gençleri şiddet ve terör dalgasının dinamik gücü olarak kullanmak için kolları sıvayan karanlık şer odaklarına karşı ortak bir ses vermek için harekete geçmiş bulunuyoruz" ifadesini kullandı.

Grup, bir süre kitap okuduktan sonra dağıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber