Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 03 Nisan 2015 - 16:53 Yorum: 0

İstanbul Adliyesindeki terör saldırısı

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden teröristlerden Şafak Yayla'nın 2008'de Sakarya'nın Akyazı ilçesinde eğitim gördüğü dershanedeki fotoğrafı, panodan kaldırıldı- Dershane müdürü Küçükosman:- "Yaşanan olaydan sonra 'Şafak Yayla' denilen şah

İstanbul Adliyesindeki terör saldırısı

SAKARYA (AA) - Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden teröristlerden Şafak Yayla'nın 2008'de Sakarya'nın Akyazı ilçesinde eğitim gördüğü dershanedeki fotoğrafı, panodan kaldırıldı

Dershanenin müdürü Hamdi Küçükosman, gazetecilere yaptığı açıklamada, bazı basın organlarında "terörist Yayla" adına şeref kürsüsü hazırladıkları şeklinde haberler çıktığını söyledi. 

"Bu haberlerin iyi niyetle yapıldığını düşünmüyorum" diyen Küçükosman, "Yaşanan olaydan sonra 'Şafak Yayla' denilen şahıs, bizim için teröristtir. Hukuk fakültesini kazanıp derece yapmış olmasının önemi yoktur" ifadesini kullandı. 

Küçükosman, dershane girişine başarılı olan öğrencilerin fotoğraflarını astıklarını belirterek, şunları dile getirdi: 

"Şafak Yayla'nın fotoğrafı da bu tarihte asıldı. Hain saldırı sonrası kimliğini öğrenir öğrenmez, o fotoğraf panodan kaldırılmıştır. Her sene üniversiteye yerleşen öğrencileri afişe etmek için girişteki koridor ve merdiven duvarlarına fotoğrafları asıyoruz. Bu, birçok dershane gibi, başarı gösteren öğrenciler için yapmış olduğumuz uygulama. Bunun dışında 'özel şeref kürsüsü' diye köşemiz yok."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber