Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 03 Nisan 2015 - 17:38 Yorum: 0

İstanbul Adliyesindeki terör saldırısı

Kocaeli'de Ensar Vakfı ve Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri Platformu üyesi grup, terör saldırısını protesto etti

İstanbul Adliyesindeki terör saldırısı

KOCAELİ (AA) - Ensar Vakfı ve Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri Platformu üyesi grup, İstanbul Adliyesindeki terör saldırısını protesto etti.

Kocaeli Adliyesi önünde toplanan grup adına konuşan Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri Platformu Başkanı Musa Taşçı, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'a Allah'tan rahmet diledi.

Terörü lanetleyen Taşçı, şöyle konuştu:

"Son dönemde ülkemizin milli duruşu, milletimizin özüne dönüşü, on yıllarca Türkiye'yi ablukaya almış iç ve dış güçleri adeta dehşete düşürdü. Menfaatlerinin kesildiğini gören bu lanetli güçler, istikrarın devam etmesine, ekonominin rayında yürümesine ve her şeyden önce Türkiye'nin kendi medeniyet kulvarına doğru yürümesine karşı adeta savaş açtılar."

Taşçı, Türkiye’nin büyük bir devlet olduğunu vurgulayarak, "Medya içindeki çığırtkanlıkları ne kadar yırtınsalar da bu ülke medeniyetiyle buluşacaktır. Bu milleti seven, barıştan yana olan herkesi bir ve beraber olmaya davet ediyor, bu tip menfur olayları bir daha yaşamamamızı Allah’tan niyaz ediyorum" ifadesini kullandı.

Grup, daha sonra şehit savcı için dua okudu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber