Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 03 Nisan 2015 - 18:53 Yorum: 0

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Elbistan ilçesinde, şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için okunan Kur'an-ı Kerim'lerin hatim duası yapıldı.Ulu Cami İmam Hatibi Cuma Kutoğlu tarafından, öğle...

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Elbistan ilçesinde, şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için okunan Kur'an-ı Kerim'lerin hatim duası yapıldı.

Ulu Cami İmam Hatibi Cuma Kutoğlu tarafından, öğle namazına müteakip hatim duası edildi.

Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ferhat Karakuş, hakim ve savcıların da katılımıyla hatim duası yapıldı.

Cami imamı Kutoğlu, burada, "Savcımızın şehit edildiği haberini öğrendikten sonra okumaya başladığım hatmi şerifin bugün duasını okuduk. Şehit düşen savcımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Yapanları da nefretle kınıyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber