Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mart 2015 - 15:48 Yorum: 0

İstanbul Çankırılı Kadınlar Derneğinden etkinlik

ÇANKIRI (AA) - İstanbul Çankırılı Kadınlar Derneği üyeleri, Çankırı'yı gezdiBelediye Başkanı İrfan Dinç'in davetlisi olarak kente gelen dernek üyeleri, Tuz Mağarası, Çankırı Kalesi,...

İstanbul Çankırılı Kadınlar Derneğinden etkinlik

ÇANKIRI (AA) - İstanbul Çankırılı Kadınlar Derneği üyeleri, Çankırı'yı gezdi

Belediye Başkanı İrfan Dinç'in davetlisi olarak kente gelen dernek üyeleri, Tuz Mağarası, Çankırı Kalesi, Tarihi Çamaşırhane, Buğday Pazarı ve Çivitçioğlu Medreseleri'ni gezdi. 

Dinç, gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbullu kadınların bir sivil toplum örgütü altında birleşmesinin gurur verici olduğunu belirtti.

Son dönemde Çankırı'nın birçok yerden gelen misafirleri ağırladığını dile getiren Dinç, "Son yıllarda Çankırımızda her ilden misafirlerimizi ağırlıyoruz. Ben bir belediye başkanı olarak büyük şehirlerde yaşayan hemşehrilerimizin doğduğu topraklara olan özlemini iyi biliyorum. Onların Çankırı'yı gezmesi için elimizden gelen desteği veriyoruz" ifadesini kullandı.

Dernek Başkanı Halise Akıcı ise Belediye Başkanı İrfan Dinç'e verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Birçok projeyi ilk kez gördüğünü aktaran Akıcı, "Yıllardır Çankırı'ya geliyorum ama kaleyi ve kentteki yeni projeleri ilk defa gördüm. İstanbul Çankırılı Kadınlar Derneği olarak güzel bir gün geçirdik. Çankırı'nın geliştiğini görmek de bizi ayrıca mutlu etti. Bizleri misafir eden Belediye Başkanımız ve ekibine başarılar diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber