Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 16 Şubat 2020 - 22:48 Yorum: 0

İstanbul Cup’ta iki birincilik

23 ülkeden gelen üst düzey atletlerin yarıştığı İstanbul Cup Salon Atletizm Kupası'nda milli atletler iki birincilik elde ederken, toplamda da beş podyum...

İstanbul Cup’ta iki birincilik

23 ülkeden gelen üst düzey atletlerin yarıştığı İstanbul Cup Salon Atletizm Kupası'nda milli atletler iki birincilik elde ederken, toplamda da beş podyum yakaladı.

Ataköy Atletizm Salonu'nda 12 branşta düzenlenen İstanbul Cup Salon Atletizm Kupası'nda milli atletler iki birincilik, bir ikincilik, iki de üçüncülük elde etti. 60 metre erkeklerde Emre Zafer Barnes, 6.65 ile ipi göğüslerken, Umut Uysal da 6.69 ile ikinciliği aldı. 60 metre engellide ise Mikdat Sevler, Balkan Salon zaferinin bir gün sonrasında İstanbul Cup'ta da zirveye çıktı. Sevler, 7.80'lik derecesiyle kariyerinin en iyi ikinci performansını çizdi. Bu yarışta Furkan Aktaş 8.01 koşarak üçüncü oldu.

400 metrede ise Batuhan Altıntaş, 47.40 koşarak Franko Burraj ve Balkan Salon şampiyonu Ivan Budzynski'nin arkasında üçüncü sırayı aldı.

İstanbul Cup’ta iki birincilik

İstanbul Cup’ta iki birincilik

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber