Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mayıs 2016 - 11:28 Yorum: 0

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası Beylikdüzü’nde İz Bıraktı

Bu yıl 2.'si gerçekleşen Beylikdüzü Belediyesi Klasik Müzik Festivali, final yaptı.

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası Beylikdüzü’nde İz Bıraktı

Bu yıl 2.'si gerçekleşen Beylikdüzü Belediyesi Klasik Müzik Festivali, final yaptı. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası Devlet Çok Sesli Korosu'nun sahne aldığı gecede, müzikseverler sanatçıları dakikalarca ayakta alkışladı. Böyle ihtişamlı bir konserin ilçede yapılmasını her zaman hayal ettiğini söyleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul'un batısının başkentinde her zaman bu tip güzelliklerle buluşacağız" dedi.

2. yılında da büyük bir ilgiyle müzikseverlerin katılım gösterdiği Beylikdüzü Belediyesi Klasik Müzik Festivali, Koruda ve Marinada Klasik konserlerinin ardından Meydan'da düzenlenen Klasik konserle son buldu. Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı'nda gerçekleşen gala konserde İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası Devlet Çok Sesli Korosu sahne aldı. Cemi'i Can Deliorman şefliğinde konser veren sanatçılar, performanslarıyla hem göze hem kulağa hitap etti. Açık havada yapılan ve müzik notalarına gökyüzündeki yıldızların eşlik ettiği konser tüm Beylikdüzü'nü etkisi altına aldı.

SESLER HERKESİ BÜYÜLEDİ

Soprano Nurdan Küçükekmekçi, Mezzosoprano Asude Karayavuz, Tenor Barış Yanç ve Bas Mithat Karakelle'nin sesleriyle dinleyicileri büyülediği konserde Yarasa, La Traviata, Macar Dansı, Carmen, Aşk-I Memnu, Senfoni No.9 adlı eserler keyifle dinlendi. Konser sonunda, sanatçılara plaket ve çiçek takdiminde bulunan Başkan Ekrem İmamoğlu, performanslardan çok etkinlendiğini dile getirerek, "Göreve geldiğim ilk günden beri hayalim bu meydanda böyle bir konser olmasıydı. Bu akşam bunu gerçekleştirdiğimiz için şefimize ve tüm sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum. Şehrimize büyük değer kattılar. Bu daha bir başlangıç çok daha güzel konserlerimiz olacak. Beylikdüzü'nde, İstanbul'un batısının başkentinde her zaman güzelliklerle buluşacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber