Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2016 - 15:48 Yorum: 0

İstanbul Dinarlılar Derneğinden, Dinar ilçe protokolüne ziyaret

İstanbul Dinarlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin Türkmenel beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar...

İstanbul Dinarlılar Derneğinden, Dinar ilçe protokolüne ziyaret

İstanbul Dinarlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin Türkmenel beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ve ilçe protokolünü ziyaret ettiler.

Türmenel ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Acar ile birlikte Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin'i makamlarında ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyaret programlarında Başkan Türkmenel, İstanbul'da birlik ve beraberlik içerisinde dernek çalışmalarını yürüttüklerini, sosyal aktivitelere çok önem verdiklerini belirtti. 30 Ekim 2016'da Pendik'te, "Dinarlılar Katmer Gecesi" yapılacağını da kaydeden Başkan Türkmenel, bu tür etkinliklerin kaynaşma ve dayanışma açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber